shoppa, shoppa

Nu har faktiskt inköpen börja rulla på. Det är oh, så kul och det går åt oh, så mycket pengar. Men, jag har faktiskt försökt begränsa pengaflödet genom att bege mig till outlet:s, vilket visat sig vara mycket prisvärt. Dyra kläder men till billigare priser, jo, det känns bra. Här kommer lite bildbevis:
Kläder från outlet i Limhamn. Obs, kika på klänningen/sparkdräkten/skrållandressen i vänster, nedre hörn.. Är den inte sötast? Hoppas nu verkligen det blir en liten tös som "lovat", jag tror jag får svårt att klä på en kille denna kreation.
Kläder från outlet Ida and Emil (varför heter de inte Ida OCH Emil, var det upptaget?). Den brun/rosa dressen och mössan uppe till höger är present från söta Mia och bodyn längst upp till höger samt de två "thights:en" i mitten är present från söta syster Lina. Snälla själar! Resten är present från mommy and daddy. :D
Örnen har landat! Ja, barnvagnen har ju hittat hem till oss, hela vägen från England. Den är så fin så, står här och glänser i all sin prakt. Vill använda, NU!

Under 100 dagar kvar!

Sug på denna!

Du är på dag 182 av 280. (65%).

 
Du är i vecka 26.
Du har gått 25 fulla veckor och 6 fulla dagar (v25+6).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Mån 30 aug 2010
Du har 98 dagar kvar till beräknad förlossning.



Det är alltså 98 dagar kvar. Det är ju ingenting!! Tvåsiffrigt känns helt klart som en milstople. Du din lilla krabat som ligger där inne och växer till dig, snart ses vi! Se till att bli kvar hela tiden nu och väx till dig rejält (fast bli inte för tjock, du ska ut också. På en skonsamt sätt, tack)

hemma

Hemma från helgens bravader i Göterborg. Jättemysigt att träffa Sofia och bara umgås, njuta i solen och glo på alla stackare som sprang Göteborgvarvet i hettan. Lyckades springa på Simon på Nordstan, på väg till centralen. Mycket lustigt, otrolig slump att springa på lillebror i en så stor stad (jag hade inte ringt och bestämt date, lite för ont om tid, hm)!
Lilla bebisen har sparkat på bra på sistone! Jag älskar, älskar, älskar att känna det, blir lika salig och varm i kroppen varje gång. Obeskrivligt!
:)

tiden rullar fram (och jag också)

Ny vecka, igår, och visst går tiden framåt. Vecka 26 säger vi nu hej till. Hej! 
Jag och Marcus var hos barnmorske-Jenny igår på koll och allt såg fint ut med den lille parveln. Eller, rättare sagt med mig, den lille fick vi bara koll på genom hjärtljuden vilka i och för sig var utmärkta. 155 slag/min snittar tösen, jag tycker hon gör bra ifrån sig. Tydligen ska flickor ha lite snabbare hjärtslag än killar, enligt bm, och i det här fallet stämmer det nog. Såvida det inte ä en liten kille som maskerat sig som flicka i magen, man vet ju aldrig.

Jag tycker jag känner ganska mycket i magen nu, men får ändå känslan av att hon är en rätt lugn bebis. Ibland får jag hetsa fram lite rörelser när jag tycker det gått för lång tid, peta lite på magen eller dricka iskallt vatten. Plågar jag min bebis? Nähää, inte då. Bara fosterrörelse-junkien som måste ha sin dos. :)

(tanke: jag måste skriva lite oftare nu i fortsättningen, det är ju så roligt att gå tillbaks och läsa hur jag känt mig. Bättring) 

FÖRRESTEN: Vi fick barnvagnen igår. Julafton, julafton! Jag satt och pillade med den hela kvällen, Louie satt jämte och ville ha uppmärksamhet, verkade tycka lite illa om den där stora pjäsen som kommit in i lägenheten och tog plats och keltid från honom. Gullehunden. Han fick sitta i knät och vara med, dock INTE provåka vagnen. Hade annars varit en perfekt korg för honom. Marcus tittade lite konfunderat på mig när jag började bädda med filtar och ha mig, men lät mig hållas. Hehe. Här är skönheten:

Du är på dag 177 av 280. (63,2%).

 
Du är i vecka 26.
Du har gått 25 fulla veckor och 1 full dag (v25+1).
Du är i 6:e kalendermånaden.
Du är i 7:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Mån 30 aug 2010
Du har 103 dagar kvar till beräknad förlossning.

it's aliiiiiiiiive

Jag börjar känna av bebisens rörelser allt mer. Jag har sedan några veckor tillbaks känt mer eller mindre diffusa känslaor av att bebisen rör sig, men inga tydliga "sparkar". Mer som att hon voltar ungefär, haha. Nu är det helt klart lite mer tydliga buffar och en och annan spark, hon börjar få kraft den lille. Innan kände jag bara henne när jag låg raklång på soffan eller med magen ner i sängen, men nu kan det vara när jag står upp också. Mycket faschinerande!!

Valborg var kanon! Firade hos Lina och Magnus, Linda och Pål var där och även en kollega till Magnus. Plus Marcus, jag och Louie då. Massor mat hemma och sen eldvid pildammarna. Louie var ganska uppskruvad av alla tusentals människor, hundar och konstiga ljud. Men skötte sig ändå bra, lilla plutten. Undrar om vi kommer tycka lika mycket om bebisen som vi tycker om Louie? Hm, svår fråga. ;)

Min gravidhuvudvärk gjorde sig påminnd igen, har sluppit den ca 1 vecka. Men den kom smygandes i lördags och smällde till rejält på söndagen, fy fan för den alltså. Jag blir lipfärdig. Idag är den dock borta! Missade MFF-fotbollen med kära syster och Magnus, mycket illa. :(

Förrsten, tänkte på det där med bilder. Jag är dålig på det i bloggen! Mer sånt, snart. Kram!


snodd bild från Lina och Magnus

RSS 2.0