shoppa, shoppa

Nu har faktiskt inköpen börja rulla på. Det är oh, så kul och det går åt oh, så mycket pengar. Men, jag har faktiskt försökt begränsa pengaflödet genom att bege mig till outlet:s, vilket visat sig vara mycket prisvärt. Dyra kläder men till billigare priser, jo, det känns bra. Här kommer lite bildbevis:
Kläder från outlet i Limhamn. Obs, kika på klänningen/sparkdräkten/skrållandressen i vänster, nedre hörn.. Är den inte sötast? Hoppas nu verkligen det blir en liten tös som "lovat", jag tror jag får svårt att klä på en kille denna kreation.
Kläder från outlet Ida and Emil (varför heter de inte Ida OCH Emil, var det upptaget?). Den brun/rosa dressen och mössan uppe till höger är present från söta Mia och bodyn längst upp till höger samt de två "thights:en" i mitten är present från söta syster Lina. Snälla själar! Resten är present från mommy and daddy. :D
Örnen har landat! Ja, barnvagnen har ju hittat hem till oss, hela vägen från England. Den är så fin så, står här och glänser i all sin prakt. Vill använda, NU!

Kommentarer
Postat av: steffanie

Du är ett föredöme på shopping – jag har mycket att lära! :-)

2010-05-30 @ 22:32:49
URL: http://www.steffanie.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0