dagar

De bara flyter fram, dagar som går nu. Vi gör väl ungefär ingenting, lilla familjen, ändå gör vi mer än någonsin förut.  Vi tar hand om lilla Gry och det är mer än nog! Dagarna består i mångt och mycket av amning, vila, byta blöja och amma igen. Vi ammar var 3:e timme, så det är bara att väcka lilla skatten gång på gång, även nattetid. Vi måste göra detta eftersom hon var så liten när hon föddes, så för att försäkra oss om att hon får nog med mat så är det var 3:e h som gäller. Men vi hoppas få sluta med detta om några dagar och istället låta Gry bestämma tiderna. Bättre eller sämre, jag vet inte. :-) Men det är skönt att hon blir starkare och piggare för varje dag, märker absolut skillnad på henne.
Fler bilder kommer snart.! Nu måste jag skynda att läsa igen lite bloggar innan det är dags för mat igen!

Gry

Då har hon ett namn, lilla skatten. Gry heter vår dotter! Vi hade lite olika alternativ, men till slut föll det på plats och en liten Gry är det nu.


Vi har haft vagnen i lägenheten eftersom vi inte varit ute så mycket med den och där i har hon sovit en del när vi pysslat med annat. Så himla smidigt att rulla med till de olika rummen man huserar i. Men, vagnen ska ju till källaren snart och därför ville vi hitta en annan lösning. Kom då på attmin vän Emma hade en korg till Malte som han sov i, det är ju smart! Surfade lite på Blocket och japp, där fanns en godbit för några hundralappar. Vi fick bege oss till, utan att vara fördomsfull, getto-Landskrona och köpte skönheten. Getto ja, för några skitungar kastade saker på vår bil när vi körde förbi. Kul! Men verkade inte va allt för hård ammunition  (stavning?) för det blev inga märken. Men iaf, här vilar Gry nu!



hon är här!

Nu är hon äntligen hos oss, lilla tösen. Vi är så lyckliga! Skriver mer så småningom.
Kram från lilla familjen

sjukan

Just nu är jag inlagd på KK då de misstänker en havandeskapsförgiftning i antågande. Jag och Marcus åkte in i torsdags kväll då jag hade haft huvudvärk sedan i tisdags och som bara blev värre, för att sedan kulminera under torsdagen och jag kräktes upp varendast droppe vatten jag försökte få i mig. Jag var ett vrak, bara låg och kved! Så, vi åkte in och de ville behålla mig över natten. Fick även stanna över dagen igår då jag hade högt blodtryck, lite protein i urinen och blodproven var läkaren heller inte helt nöjd med. Jag fick komma hem på nattpermis igår vilket var jätteskönt, sen åkte vi in till KK igen vid 09. Nya prover och nu är jag hemma på permis igen, till imån morgon. Det känns helt okej, jag är glad att de har mig under uppsikt och jag mår i övrigt bra. Måste bara VILA så blodtryck och allt håller sig i schack, så det är väldigt luuuuugnt här nu. Iaf på min front, Marcus får boa färdigt nu eftersomvi inte riktigt vet när lille bebisen kommer, vill ju vara redo! Frysen frostas just nu av. :)

Attans är att jag missar Mollys 30 års-fest idag, buhu. Grattis efterskott gumman!


På återseende, jag uppdaterar läget!
Kram

Ny vecka

Så har vi kommit fram till vecka 38. Hepp! Hur kan det vara så nära? Jag är fortfarande chockad att tiden faktiskt har gått framåt. Det känns som igår när jag var i v 8, v 11, v 14 eller v 16 och bara  ville spola fram tiden. Vecka 30-nånting kändes helt overkligt och något jag aldrig skulle nå. Nu är vi här!

Du är på dag 260 av 280. (92,9%).

Du är i vecka 38.
Du har gått 37 fulla veckor och 0 fulla dagar (v37+0).
Du är i 9:e kalendermånaden.
Du är i 10:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Mån 30 aug 2010
Du har 20 dagar kvar till beräknad förlossning

Jag och Marcus var hos bm-Jenny nu i morse. Mitt SF-mått (livmodern/magen) är nu 35 cm, barnets hjärtljud 130-135 och mitt blodtryck 135/85. Säger mycket? Oh well, det ser bra ut iaf. :) Plus, lilltösen är fixerad nu, bra jobbat! Har faktiskt misstänkt det, pga vissa nya känslor från nedre regionen. Jupp.
Idag kom det fina vädret tillbaks och jag känner njaa, det passar mig inte alls nu. Vill hellre ha lite mulet, gärna lite regn och mysväder. Jag vet att jag troligtvis är ensam om detta!

Ang kommentarerna

Jag har inte fattat att jag varit tvungen att godkänna kommentarer innan! Jag har aldrig gjort en sån inställning, hmpf. Vet att Steffanie nämnde på jobbet att hennes kommentar inte syntes, men jag glömde det sen, haha. Men nu är det fritt fram att skriva utan att jag behöver godkänna! :D

RSS 2.0