Gry

Då har hon ett namn, lilla skatten. Gry heter vår dotter! Vi hade lite olika alternativ, men till slut föll det på plats och en liten Gry är det nu.


Vi har haft vagnen i lägenheten eftersom vi inte varit ute så mycket med den och där i har hon sovit en del när vi pysslat med annat. Så himla smidigt att rulla med till de olika rummen man huserar i. Men, vagnen ska ju till källaren snart och därför ville vi hitta en annan lösning. Kom då på attmin vän Emma hade en korg till Malte som han sov i, det är ju smart! Surfade lite på Blocket och japp, där fanns en godbit för några hundralappar. Vi fick bege oss till, utan att vara fördomsfull, getto-Landskrona och köpte skönheten. Getto ja, för några skitungar kastade saker på vår bil när vi körde förbi. Kul! Men verkade inte va allt för hård ammunition  (stavning?) för det blev inga märken. Men iaf, här vilar Gry nu!



Kommentarer
Postat av: steffanie

Vilket fint namn! Åh vad jag längtar efter att få träffa henne! :-) Och himla smart med korg, jag släpade runt insatsen till vagnen i början men nu försöker vi få honom att sova i sovrummet. Blir en del springande fram och tillbaka dock om man är i köket tex.

2010-08-28 @ 20:39:13
URL: http://www.steffanie.net
Postat av: Lina

Haha, Gry ser ut som en sån där inlindad rysk/kinesisk bebis!

2010-09-06 @ 15:43:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0