rapport från dygn 4

Dagen igår gick väl okej, skulle jag säga. Det tog en bra stund att få Gry att sova på dagens två lurar. Hon är bra mycket envisare då än på natten! Inte så konstigt kanske, jag läste i boken att det är vanligtvis lite svårare att natta på dan, jag tror det kommer gå lättare när hennes dygnsschema satt sig. Bara att det funkar borde egentligen ge superhögt betyg, det är väl bara det att man vill att det ska funka perfekt nu direkt, annars blir jag rädd att det inte ska funka alls. Men vi har ju gjort milslånga framsteg från starten fredags natt, sanslöst fort det gått egentligen.
Natten då? Ja, natten! Way to go Gry (och Grys mamma som skötte den)!! Så här antecknade jag:
19:00 Läggning - påminnelse utanför. Blir ledsen, in igen och lägga till rätta (hon satt upp), ramsa ut och sen SOV hon vid 19:09.
04:48 Lite gnäll, jag påminner (ramsax4) utanför dörren, hon somnar om.
05:42 Suckar...somnar om själv.
06:50 Vaknar, ledsen. Påminnelse utanför. Fortf ledsen, sitter upp så jag går in och lägger ner henne, ramsar mig ut. Hon blir lugn och tyst, håller på att somna om! Då går vi in och väcker henne, 06:55. Tjo och tjim, välkommen till härlig dag!!
Hon sov alltså i ett streck tfrån 19-05, sjukt bra! Sen somnade om utan att jag behövde gå in, bara ramsa utanför. Vaknade bara 10 min innan sin "vaknatid", 07:00, men eftersom man inte får plocka upp henne ur sängen när hon är upprörd utan måste lugna henne i den, så gjorde jag det. När hon sen var tyst, avslappnad och lugn gick vi in och väckte. Först då ska hon upp ur sängen, det får inte vara att man "räddare henne" från den farliga sängen, vem tusan vill då tillbaks till den liksom. Synd att hon inte sova ändå tlll 07, men betyget blir ändå super!!

Kommentarer
Postat av: Lina

Låter ju jättebra!

2011-05-25 @ 09:17:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0