ett litet leende

...från mamman just nu. Vågar inte ropa hej helt, liksom. MEN, jag sövde just Gry för sin 12:15-lur och det är STORT! Det tog sin knappa halvtimme, men det gick. En liten seger i en stor kamp :)
ps. vet inte om jag skrivit det, men det är en stor sak att få henne att somna i sin säng själv. Det har inte hänt sedan hon var ca 6 mån (är 9 nu) och aldrig utan sång, gung eller klapp på huvudet. De senaste månaderna har det varit uteslutande amning som krävdes för att söva henne och när jag slutade med det så var det gunga-i-famnen-i-en-jäkla-evighet som har gällt och det sliter på rygg, nacke och armar kan jag säga. Det är inte en gång per dygn, utan kvällsnattning, uppvak på natt X ggr och alla vilostunder under dagen. Inte hållbart i längden...Gry har sovit så dåligt eftersom hon inte kan somna om själv, varit trött på dagarna och aldrig fått en riktigt rejäl vilostund. Sover aldrig mer än 30 min på dagen. Gnuggar sig i ögonen dagarna igenom och det känns som barnplågeri, stackars liten, hon måste bara få hjälp att sova rofyllt. Så ja,det är bakgrunden till vårt nu-jäklar-beslut.

Kommentarer
Postat av: steffanie

Ska bli spännade att höra om era erfarenheter sen! Vi är förresten på bättringsväg, har hopp om att kunna gå till jobbet på måndag. Var helt däckade torsdag-fredag, tur att ni slapp träffa oss! ;-)

2011-05-21 @ 16:54:31
URL: http://www.steffanie.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0