Snart 8 månader

Idag var vi på 8 månaderskoll hos Britt-Marie, vår BVC-tant. Gryan är precis som hon ska, om än en rätt så "nätt bebis", som Britt-Marie säger. 68 cm lång och väger 6880 gram. Vad mer händer med Gry?

- Hon ålar, rullar, hasar och crawlar sig fram. Väger lite grann på knäna och försöker komma upp, så om inte alltför lång tid står hon nog i krypposition.
-Hon är väldigt pillig med sina händer och älskar små saker som hon kan plocka med.
- Hon vifta som en tok med handlederna, som att hon liksom nyss kommit på att de är rörliga. Det ser ut som att hon vinkar ibland, lite oklart om det verkligen är så. :)
-Hon är hyfsat rädd för "främlingar" om humöret är fel, hon är trött eller hungrig. Är hon pigg och glad går de flesta bra att umgås med.
-Hon älskar Trimmel tramm-visan från CD'n med samma namn vi fått av Gunilla. Hon blir superglad när jag sätter på den och "sjunger med" på sitt eget gapiga, tjutiga vis.
- Hon älskar fjärkontroller och mobiltelefoner. Jag ger efter ibland, Marcus är inte lika generös dem. :D
-Hon sitter nästan stabilt nu.
-Hon älskar gröt med päronmos, kycklinggryta, rotfruktsgryta och äggröra. Hatar banan.
-Hon sover rätt bra på dagarna, sämre på nätterna till sin mammas förtret. Vi jobbar på att få in Marcus i ekvationen, men Gry är rätt så tydlig med att hon nattetid endast vill åt vissa kroppsdelar på mamma som pappa helt enkelt inte har, annars blir hon inte nöjd alls. Hm, tricky.
-Hon är jättekittlig på magen och under armarna. Hon skrattar allra mest när pappa leker med henne och "studsar" på diverse vis. 

Det var lite Gryanfakta det.


Kommentarer
Postat av: steffanie

Stora tjejen juh!

2011-04-12 @ 20:10:27
URL: http://www.steffanie.net
Postat av: Lina

Lite dumt att hon är "nätt", jag med min bristande erfarenhet av bebisar tycker ju hon är normalstor!:)

2011-04-13 @ 09:03:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0