Choklad

Nu är helgen förbi och jag och Gry är hemma ensamma igen. Det är alltid lite sorgligt, jag älskar när Marcus och Louie är hemma tillsammans med oss och vi är här allihop. Det är mysigast, lilla familjen. 

Louie skrämde oss i lördags. Han fick en chans att käka mörk choklad och den chansen tog han såklart, det var troligtvis skitgott. Nån av oss hade nog råkat riva ner den på golvet och "golvet är fritt" i Louies värld. Han tar aldrig något på bordet eller liknande, men golvet, det är ju hans territorium. Detta hade ju inte varit någon kris om det inte varit så att mörk choklad är just EN av TVÅ saker som en hund absolut inte får äta eftersom det är dödligt för dem. Det, tillsammans med rå lök. Så när jag såg honom med det tomma pappret var det inte mycket annat att göra än slänga in honom i bilen, vilket Marcus gjorde och jag och Gry stannade här, och pipa upp till Djursjukhuset för att få en spruta med kräkmedel. Sedan fick de vara där och kräkas och hoppas att det inte gått ut i blodet. Men vi var snabbt på det, så det skulle vara okej.
Det var skitläskigt, hela grejen, och även nästkommande dag då vi tyckte att Louie vid ett tillfälle fick hjärtklappning och darrningar, vilket är ett symptom på förgiftning. Men sen visade det sig att han bara troligtvis var superkissenödig, men inte ville ut, för när Marcus än en gång då rusade ut med honom för att åka till sjukhuset så kissade han en marathonkissning utanför här, och sen försvann darrningarna. Haha! Luras på det sättet, hmpf. Men iallafall, vår lille kille lever och är glad, och det är vi också!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0