Bra käkat!

Idag är min och Grys första dag ensamma! Det är stort för oss. I morse hade jag lite ångest över att Marcus snart skulle lämna oss, det var precis samma känsla som när han fick lämna BB om kvällarna och hela ansvaret för Gry lämnades till mig. Det var jobbigt! Jag kan ju inte allt, inte ensam, vill vi ska vara två och Marcus sällskap gör mig så mycket tryggare. Men, vi har klarat oss än så länge. 

Det var lite körigt när vi skulle till BVC i förmiddags. Jag skulle själv få ihop allt innan avfärd; amma, klä på oss båda, få med plånbok och skötväska, allt till vagnen och på allt detta komma i tid. Glömde givetvis skötväskan här uppe så fick svettas upp, med Gry i liggdelen, för alla trapporna igen. Men vi hann! Vi fick träffa Britt-Marie på Slottshagen BVC igen och vilket bra resultat vi fick med oss! Tussan hade gått upp 400g sedan en vecka tillbaks, hon väger nu 2933 g. Heja!! Vi är så stolta. Nu väger hon som en "normal" nyfödd ungefär, haha. Och mycket riktigt, en kvinna på Hemköp kommenterade Gry med "vilket litet knyte, kan hon vara 2-3 dagar gammal?". Nja, två veckor fick jag rätt, men la till att hon föddes lättviktare. Men det känns skönt, amningen funkar så här långt och det är härligt.

Bildkavalkad!



Kommentarer
Postat av: steffanie

Men vad fin hon är!!! Jag känner precis igen känslan du beskriver, att vara själv för första gången var lite läskigt. 400 gr är ju toppen! Vill ni föresten ha ett paket newbornblöjor? Vi hittade dom i garderoben härom dagen och nu är dom för små, Leon väger över 5 kilo nu.

2010-09-02 @ 18:39:17
URL: http://www.steffanie.net
Postat av: steff

Ska du till BVC på måndag så kanske vi ses?

2010-09-02 @ 18:39:57
URL: http://www.steffanie.net
Postat av: moa freakin' carlberg ♥

vilken söt bebbe!

2010-09-02 @ 19:33:07
URL: http://utankontroll.blogg.se/
Postat av: Mia

Hon tuggar i sig fint det lilla knytet. Tänk om det var så, att folk hejade på en för att man gick upp i vikt. =)

kram!

2010-09-03 @ 09:25:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0