Bilder...

Det funkar fortfarande inte att lägga upp bilder här på bloggen. Det är så himla irriterande! Jag är inte bäst på att fota alla tillfällen, tyvärr, men jag försöker och vet att bilder är roligare i en blogg än utan. Men ni som läser, snart kommer en liten uppdatering med bilder, jag lovar (om blogg.se fixar problemet, that is).

Idag är det måndag och jag tycker det är skönt att få en liten dag med min sötnos igen. Kan sakna våra dagsrutiner när det hänt för mycket annat, även fast jag ÄLSKAR att ha aktiviteter att hitta på på kvällar och helger. Den här helgen bjöd på fredagsmys med idol, fika och shopping med syster i lördags (köpte alldeles för mycket kläder till Gry på Tant Grön, igen, men kan inte låt bli. Tröstar mig med att det är second hand=billigt och miljövänligt). Syster hjälpte oss att köpa doppresent till lilla Junimärta (ja, hon heter så, den kombo av de två namn de valde emellan). Efter detta så kom Micke, Elin och Wianpå besök till oss. Wian är 1,5 år och hur söt som helst,  men Louie höll inte riktigt med om detta. Han skällde en hel del när Wian sprang runt och viftade med armarna, han kunde inte riktigt greppa vad detta var för varelse. Vi får se, men förr eller senare kommer nog vår lilla vilde vänja sig vid barn också, vi har goda förhoppningar. :) De tre Växjöborna blev sedan avlösta av nästa fabolösa besök, Calle och Dessie från Helsingborg. Jättemysigt att få prata igen lite med dem och klappa bebismage. Sen var vi trötta, lilla familjen, så det blev lugna lördagskvällen med thaimat och tv, vilket var jätteskönt. Laddade för uppstigning kl 05 nästa morgon...

Kl 06 gick volvon mot Kalmar och dagens dop. Jag, Marcus, Gry, Johanna (Marcus syster) och Björn (Marcus systers sambo) packade in oss och körde iväg i mörkret. Det var en lång resa, speciellt tillbakaresan sedan (phu...), men jätttemysigt att få träffa Marcus gulliga släkt, va med på dopet (fast kyrkan är nog ingen favorit, vet i tusan hur vi ska göra med vårt tänkta dop...), äta smörgåstårta, kakor och marängtårta och bara va på utflykt. Härlig höstdag! Bilder? Ja precis, jag önskar detsamma. ;)

Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0