vi gör stan

Häromdagen var jag och Gry på stan, vi lunchade med moster Lina som slutade tidigt. Vi tog, som vanligt, källaren på Hansa just därför att där är gott om plats för vagn.

Just ställen som funkar med vagn är något man blivit väldigt fokuserad på som förälder har jag märkt och det är inte så många ställen som funkar. Jag hatar nämnligen att tränga in oss någonstans där vi inte alls får plats och eftersom jag hatar att vara i vägen eller störa någon så blir jag väldigt obekväm om det inte går smidigt. Jag avskyr faktiskt ställena som har INGA VAGN-skyltar på dörrarna, jag tycker det är så himla onödigt, ohyfsat och som ett smärre slag i ansiktet. Jag fattar ju att vagnar inte får plats på vissa ställen, men det kan man påpeka vänligt i så fall och som förälder ser man ju själv väldigt enkelt om det är ett passande ställe eller ej och då går man inte in. På Kallbadhuset för ett tag sedan gick dem väldigt motvilligt med på att jag och Steffanie tog med oss våra vagnar ut på uteserveringen, även fast klockan kanske var runt 13 och de knappt hade några gäster, plus att uteplatsen var gigantiskt och utan problem rymde 10 st vagnar. Inte ens så de skulle stå lite i vägen. Men nä, svåra skulle de vara och påpekade att vi måste ta bort dem om det kommer fler gäster (!). Gillar inte! Nä, de borde vara lite smarta och välkomna fikade mammor och pappor, där kan man tjäna grova pengar..!

Så här kan det se ut...att amma offentligt är något jag fasat för, men nöden har ingen lag. Vill heller inte sitta med en skrikade Gry, så jag har fått vänja mig och nu känns det någorlunda okej. 

syns det att jag gömmer nåt under sjalen?

Kommentarer
Postat av: Emzon

Fina ni!

Störigt med otrevlig personal, de ska vara glada för gästerna som kommer!

Hoppas ni fortfarande är på den 4/12?!

Kramis

2010-11-09 @ 12:59:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0