post gotland

Nu har vi varit på Gotland i 1 vecka och jag är tillbaks i jobbtagen igen. Gotland var underbart! Vädret kunde inte vara bättre och stugan, trots en mycket udda planlösning vilket gjorde att vi knappt hittade runt i den, var mysig och låg 100m från stranden. Inga hus framför, bara haaaav, snacka om harmoni. Louie övade en hel del på sina vakt-färdigheter, på helt eget bevåg. Han uppskattade inte folk på parkeringen jämte och heller inte när grannarna kom, även om han slutade skälla på dem om han bara fick hälsa i 5 sekunder. Snällt att han vaktar oss, men nja, vi klarar oss nog utan det faktiskt. 

I övrigt så mår jag bra! Har fått en trevlig graviditetsöverraskning som heter Karpaltunnelsyndrom, jajemen, det innebär att mina händer domnar bort och är mycket svagare än normalt, känner mig som en reumatiker ungefär. När jag vaknar på morgonen så kan jag inte knyta händerna, det gör ont som tusan! Men, som allt annat, det ÄR helt normalt och ska försvinna efter förlossning. 

Här är jag nu!

Du är på dag 234 av 280. (83,6%).

 
Du är i vecka 34.
Du har gått 33 fulla veckor och 2 fulla dagar (v33+2).
Du är i 8:e kalendermånaden.
Du är i 9:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester tre.
Beräknat förlossningsdatum Mån 30 aug 2010
Du har 46 dagar kvar till beräknad förlossning 

Kommentarer
Postat av: steffanie

Ooooh nu närmar det sig! Vi måste ses snart, herregud jag är jättenyfiken på hur stor magen blivit! :-)



Vi funderar på att ta en vecka på Gotland i september, ni kanske kan tipsa om stuga? Hur fick ni tag på eran och var låg den? Skulle den funka med en 2-månaders bebbe?

2010-07-15 @ 12:15:16
URL: http://www.steffanie.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0